marți, 14 octombrie 2008

Un caine fericit


Ieri am avut ocazia sa vad un caine fericit.Era vagabond, m-a depasit in galop si primul meu gand a fost: "Ai grija, Sanda, ar putea fi turbat!".Nu stiu de ce noi, oamenii, ne gandim intotdeauna mai intai la rau.

In mod normal, un caine care fuge-fuge de cineva sau spre cineva. M-am uitat in fata si in spate si nu era nimeni.Dupa un timp s-a oprit si a inceput sa mearga incet, de parca ar fi obosit.Cand aproape l-am ajuns din urma si ma pregateam sa-l intreb daca e vreo sarbatoare sau vreun eveniment special in viata lui, a accelerat si a pornit iarasi in galop straniu, aruncandu-si fara pic de gratie dar cu atata extaz urechile, coada si picioarele in parti incat mi-a starnit un zambet pe buze.Apoi s-a intors si a continuat sa fuga in directia opusa,la fel de repede.

M-am gandit ca poate era ziua lui, sau sotia i-a nascut o duzina de catei pufosi si sanatosi.Sau poate o fi gasit o halca de carne in mijlocul drumului si un biletel cu numele lui.Sau cine stie, se bucura ca afara e soare si a iesit sa faca un sprint de dimineata ca sa se mentina in forma.

Nu cred ca voi afla DE CE era fericit, dar stiu un singur lucru pe care pot sa-l afirm cu toata certitudinea de care sunt in stare: in mijlocul acestui oras plin de riduri obosite, n-am vazut nici un OM mai fericit decat acest caine nebun, prost, sau cel putin LIBER.

7 comentarii:

  1. Avind in verede ca tu ai frica de ciini ,atunci ati fost 2 "persoane " fericite :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Tu vorbesti cu tine cu Sanda :)))))
    lol

    RăspundețiȘtergere
  3. ieerdnaa what do u mean? am observat si eu ca pun intrebari fara raspuns atunci cand scriu ceva..e o ciudatenie de-a muzei mele :)

    RăspundețiȘtergere
  4. am citit mai demult postul asta dar am revenit la el ptru ca zilele astea am vazut si eu un caine care astepta la statia de autobus. a intrat odata cu mine in masina si a mers spre usa din spate. o femeie a incercat sa-l dea afara dar acesta statea neclintit:)). a mers o statie, iar cand a coborat, a luat-o rapid la fuga, cu coada-n sus. Pun pariu ca stia exact unde merge :))))))

    RăspundețiȘtergere
  5. valentin soimaru apropo :D:D

    RăspundețiȘtergere
  6. valentin,i'm telling you, se intampla ceva

    eu cred ca si cainii de oras au evoluat, odata cu oamenii din oras. maine-poimaine ii vedem cu ipoduri, cu gps-uri... imagine that :))

    anywayz. thx for stopping by :)

    RăspundețiȘtergere
  7. nustiu, au evoluat cainii,:)) sau au degradat oamenii de oras(era o piesa de parazitii - concentrati in metropole), dar definetly ceva se intampla:). Eu tot mai des observ cum cainii trec strada la treceri pietonale 8-}

    RăspundețiȘtergere