miercuri, 5 noiembrie 2008

Obama pentru ca...

Dimineata m-am trezit si primele cuvinte pe care le-am vazut au fost "Obama presedinte" , scrise pe o burtiera la stirile de la realitatea :) Am inceput bine ziua.

Ma bucur ca s-au depasit limitele mult temutului efect Bradley si ca s-a produs o mare schimbare (poate) in mentalitatea americanilor.Ma bucur ca a castigat cineva de origine afro-mericana la fel de mult cum m-as fi bucurat daca ar fi castigat o femeie.

Barack Hussein Obama a castigat votul meu mental pentru ca nu e republican, pentru ca e uman si isi arata emotiile pe fata, pentru valorile democrate pe care le promoveaza, pentru speech-urile lui extrem de bine targetate, pentru ca e veeery charming si good looking (ca si clinton, alt mare presedinte iubit de popor, tot leu dupa zodie), pentru ca apartine unei minoritati si o sa apere minoritatile, pentru iscusinta cu care a manuit si insusit cuvantul "CHANGE", si pentru ca se opune razboiului din Iraq.

Dupa cum spune David Axelrod, strategul-sef al lui Obama, cheia succesului la alegerile de anul acesta era sa te pozitionezi cat mai departe de Bush, si Mccain se pare ca nu a reusit. Nu pot sa spun nimic rau despre McCain, pentru ca este, intr-adevar, un om trecut prin multe, cu abilitati de comunicare excelente si cu o biografie de erou. Dar pe McCain il vad comandant de osti, si nu presedinte, si asta pentru ca nu-i vad suficient de mult partea umana, emotii in privire, este poate un pic prea traumat de razboi, atat fizic cat si spiritual. Si poate oare un om care a trait atata timp in razboi sa faca pace in lume fara sa curga sange?

Diferenta mare dintre Obama si McCain este ca e suficient sa-l vezi pe Obama ca sa-ti placa, dar despre McCain trebuie sa citesti ca sa-ti placa.

Felicitari inca o data Domnului Presedinte si abia asteptam sa vedem rezultate :)

2 comentarii:

  1. http://www.crediteavantajoase.com

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca in urmatoarele 2 luni o sa te trezesti cu urmatoarele cuvinte: lupu`i presedinte;)
    asteptam un post la fel de reusit si despre viitoare "cununa" a tsarii noastre

    RăspundețiȘtergere