sâmbătă, 28 mai 2011

Eu, tu si Facebook


Cand scrii ceva pe facebook, sunt mari sanse ca sa nu observ ceea ce ai scris. Ideea ta ar fi putut fi geniala- daca nu s-ar fi pierdut printre atatea alte idei geniale.

Cand incarci o imagine frumoasa, o poza expresiva, as putea s-o privesc timp de jumatate de minut, s-o inchid si mai tarziu sa revin la ea ca s-o vad cu ochi proaspeti. Peste trei zile voi uita de imagine.

Cand postezi un cantec pe gustul meu ii dau share si in unele cazuri ma gandesc ca poate avem mai multe lucruri in comun decat doar un cantec. Peste o saptamana voi uita de cantec.

Cand imi scrii pe wall, ma gandesc ca te gandesti la mine. Peste o saptamana voi uita si asta.

Tot ce nu este palpabil, "impregnabil" in piele, pe retina... se uita.

Insa cand ne intalnim fata in fata, vorbesti cu mine cu sunete adevarate si ochiul meu inregistreaza imagini autentice, cand gesticulezi voluntar si involuntar, stai intr-o pozitie specifica tie, pupilele ti se dilata, folosesti anumite tonalitati ale vocii, cuvinte cu duble sensuri, zambesti sau te uiti la mine cu ochi mari mirati... atunci s-ar putea sa tin minte ceea ce spui pentru totdeauna.

8 comentarii:

  1. și atunci te îndrăgostești:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă te îndrăgostești de o persoană știindi doar pe facebook, în cele mai dese cazuri nu te îndrăgostești de ea ș în viața reală.

    Dar dacă te îndrăgostești în viața reală, și pe facebook îți pare mai drag:)

    RăspundețiȘtergere
  3. hmm... probabil, nu m-am gandit la asta :) desi in ultimul alineat era vorba de comunicare in general. poti sa tii minte si vorbele unui copil mic, a unei bunici, nu trebuie sa fie neaparat fat-frumos din lacrima :))

    RăspundețiȘtergere
  4. cum a fost azi

    gospokid

    RăspundețiȘtergere
  5. you were goooood especially la partea cu zambitul ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Şi totuşi avem nevoie de facebook, pentru că nu putem căra după noi un album foto fizic, şi nici o discografie pe care să o împărtăşim. Şi nici să-ţi arăt nu pot ceva recomandat de altcineva. Important este să nu uiţi ca facebook-ul nu a inventat comunicarea, ci a făcut unele lucruri mai uşor împărtăşibile aka share-able ;), şi asta cu sau fără îndrăgosteală.

    RăspundețiȘtergere