miercuri, 13 august 2008

I looooooooooove Kung fu Panda



Am fost si am vazut kung fu panda. Nu o data, de doua ori. Prima data acasa cu traducere in rusa si a doua la cinematograf in engleza. M-as mai duce o data sau inca de o mie de ori.wanna join me ? :)

Acest urs Panda pe nume "Po" mare si gras imbracat in chiloti caraghioshi din panza carpita de sac isi doreste sa ajunga un mare luptator de kung fu. Noaptea se viseaza maestru si ca lupta cu cei mai aprigi criminali, avand puterea "super-awesomeness" :))

In realitatea insa cel mai mare impiediment in calea destinului sau maret, inafara de greutatea sa, este lenea. De asemenea, tatal lui (un gen de pasare, nu ma intrebati de ce) are un restaurant de "noodles" chinezesti si vrea ca Po sa continue traditia si sa mosteneasca restaurantul. Pana la urma, dupa grele incercari si antrenamente intense, Po ajunge "luptatorul dragonului" si reuseste sa salveze tot orasul de Tai-Lung, personajul negativ (un tigru).

Pe parcursul filmului am ras de plans, plans de ras si ras pana la plans. Scenariul este genial, glumele hilare. Panda este un mare strambacios si un mancacios impiedicat.La un moment dat probabil m-am regasit in personajul principal, fiindca si eu cand eram mica eram grasuta si bolfoasa si cracanata si cand mergeam la lectii de gimnastica artistica (ceva aproape de balet) aratam probabil ca un fel de Po.

Animatia a fost asigurata de Dream-works, si probabil de asta mi-au ramas in minte animalutele din film: iepurasi, broasca testoasa, struti, porculeti, cocostarci, tot felu de oratanii. Nu mai spun de voci... Angelina Jolie, Jack Black, Dustin Hoffman, Lucy Liu, Jackie Chan, ring a bell?

Mi-a placut mult o fraza spusa de o broasca testoasa, maestrul Oog-way: "The past is history, the future is mistery, the present is a gift, that's why it is called PRESENT" :)

Daca nu l-ati vazut inca, vedeti-l chiar azi, daca l-ati vazut, mai vedeti-l inca o data ;) Rasul ne face sa traim mai mult, don't u forget that :)

6 comentarii:

  1. de ceeeeee in Republica Moldova nu există cinema cu filme in originaaaaaaal?

    p.s. treci pe wordpress.com :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ia-ma si pe mine dar in Buc cand ajungi :))

    A.

    las ca blogspot e bun :))

    RăspundețiȘtergere
  3. paul: ptru ca nimeni nu are curajul sa le puna cu subtitre! (buna idee de biznes, apropo)

    ieerdnaaa: :D te anunt daca merg

    RăspundețiȘtergere
  4. N-as spune ca mi-a placut atat de mult dar a fost o surpriza binevenita. Decent, fara poante ieftine si ultra efecte, filmuletul si-a atins scopul : M-a relaxat.

    RăspundețiȘtergere
  5. http://www.crediteavantajoase.com

    RăspundețiȘtergere
  6. nu l-am vazut. am pierdut multe, sa inteleg?

    RăspundețiȘtergere